Over Live it!

Talent, Kunde en Plezier..

Carien: ”Ik ben inmiddels 12 jaar zelfstandig ondernemer en werk samen met een netwerk van professionals. Ik werk het liefst conceptmatig, dat ligt mij het beste. Ik heb een achtergrond in de mode en ik ben altijd bezig met vormgeving en presentatie. Daarnaast van nature grote interesse naar wat mensen drijft en waar hun talent, kunde en plezier ligt. In de tijd dat ik voor Manpower Business Sollutions werkte, heb ik jaren assessments (testen en opdrachten bij de selectie van kandidaten red.) afgenomen. Daar heb ik geleerd om te vertrouwen op mijn intuïtie. Om te luisteren naar wat níet wordt gezegd en te voelen wat authentiek en echt is. Die antenne is inmiddels behoorlijk goed ontwikkeld.”

Ik ben okay,  jij eet Chokay

Inmiddels heeft Carien al heel wat merken/bedrijven succesvol op de kaart gezet. Van anderen maar ook van zichzelf zoals het chocolademerk Chokay. “De kern van Chokay is chocoladeliefhebbers laten weten dat ze okay zijn zoals ze zijn. Ik ben okay, jij bent okay. Chokay is goed nieuws, een merk en product waar je blij van wordt.”

Kledingmerk Benneton is een van haar grote voorbeelden. “Het zijn geweldige campagnemakers met een prachtige missie: ‘The United Colors of Benneton’. Mensen met elkaar verbinden. Mooi is dat. Het is in feite wat ik op kleine schaal ook doe: creativiteit inzetten om een merk, een bedrijf en de mensen die er werken, in hun kracht zetten.”

It’s Supercalifragilisticexpialidocious!

Carien kijkt naar de kast waar campagne- en reclamemateriaal van mooie bedrijven als Fiks, Doyy, Houben Worstenbrood, Prokonpack en Coco & Sebas zorgvuldig zijn neergezet. “Misschien is het wat al te eenvoudig maar ergens klopt de vergelijking met Mary Poppins wel”, besluit ze. “Ik kom ook met veel enthousiasme, ervaring en liefde ergens binnen. Ik weet precies wat ik moet doen om de boel (recht) te zetten. Toegegeven, Mary kan toveren, ik niet. Maar toch: als iedereen weer verbonden is met zichzelf, de missie en elkaar, de boel is opgeschud en kernachtig in elkaar gezet dan komt de wind en zwaait ze af. Dat is in feite wat ik ook doe.”

#Supercalifragilisticexpialidocious

Het Engelse woord bestaat uit de volgende elementen [2]: super- “boven”, cali- “schoonheid”, fragilistic- “delicaat”, expiali- “goedmaken”, and docious- “leerbaar”, waarbij de woorden tezamen “Atoning for educability through delicate beauty” zouden betekenen.