Ready for Reuring?

Bevlogenheid is een gevolg van een goede strategie.

Strategie, is de combinatie van een kraakhelder doel, de missie en visie, waaraan en waarbinnen de teamleden zich willen commiteren omdat ze er ook in geloven en hun ambities en drive voor willen inzetten.

Samen kijken we kritisch  naar de missie en ambities voor de toekomst en creëren hiermee een heldere strategie en begeleid en zetten samen de stappen.

Live it! richt zicht op organisaties en MKB’ers met nadruk op de M van middelgrote bedrijven met liefde voor de F van familiebedrijven. Carien: “Ik werk met ondernemers en medewerkers die het lef hebben om uit de waan van de dag te stappen en met andere ogen naar hun bedrijf en naar zichzelf te kijken. Die openstaan voor wat gezonde reuring en voor een sterke(re) positie.”

*Krachtiger worden door kritisch naar je eigen gedrag en keuzes te kijken.

DE ONDERNEMER AAN HET WOORD
Prokonpack is de specialist en adviseur in maatverpakkingen, marketingmogelijkheden en slimme logistieke oplossingen. Dit mooie Eindhovense bedrijf vierde dit jaar haar 40-jaar bestaan.
Ben Beckmann, directeur Prokonpack: “Ergens in het bestaan van een bedrijf komt een moment om de lakens op te schudden en de ramen open te zetten. Dat hebben wij het vorig jaar gedaan samen met Carien Prince en haar bedrijf Live it! We hebben onder andere een nieuwe website opgezet waar we heel blij mee zijn. Daarnaast hebben alle werknemers van Prokonpack een ‘picture prefect-gesprek’ met Carien gehad met als onderwerp: ‘Hoe zou ik het liefste bij Prokonpack werken en waar kom ik het meeste tot mijn recht’. Nu zit iedereen op z’n plek en heeft een baan waar hij écht blij van wordt. Ik vond het heel bijzonder om iemand ‘van buiten’ naar binnen te laten kijken. Het was zeker waardevol. De kracht van Carien zit in een bijzondere combinatie van marketing en P&O en haar vermogen om out of the box te denken. Ze durft buiten de gebaande paden te treden en zaken op een eigen creatieve, gedreven manier aan te pakken. Daarbij werkt haar enthousiasme zonder meer aanstekelijk!”